ANGELICKPICTURE
Loading...

Hej rara ni som kikar in här!

Vilken helg det har varit! Så mycket fix & trix för att få ordning på hemmet. Jag & Tom är båda måna om att ha det fint & fräscht hemma. Vi är pedanta men samtidigt lite slarviga emellanåt. Mamma tjatar på oss ständigt att om man plockar fram tar man undan efter sig men vi är inte jätteduktiga på det alltid 😅

Så efter rivningsprojektet i lördags rensade vi alla luckor, skafferi, städskåp & resterande utrymmen i huset.. phuuu vilken tid det & jag märker ju att kroppen inte orkar på samma sätt nu som i vanliga fall, jag slocknade i soffan klockan 7 & missade hela mello 😂 ja ja jag fick mina goda morötter med dipp som har blivit lite av en craving. så sjukt gott! äter som att jag aldrig sett mat förr.

I söndags fortsatte vi det hela med en tur upp till Ikea. Vi  fick tid inne på köksavdelningen ganska snabbt där de hjälper än att bygga upp det nya köket. Jag velade i hundra om skåpluckornas färg & alla på instagram röstade i princip på grått som jag först var inne på men vi bestämde oss ändå för att ta det i vitt. vitt är alltid vitt & det är sällan man ångrar den färgen. eftersom vi inte bor i ett stort mansion men fortfarande vill ha ljuset & det stora intrycket kändes det vita självklart tillslut. Vi blev jättenöjda med slutresultatet så nu är det bara allt det jobbiga kvar haha. Få ihop alla bygg gubbar & lägga upp en plan för när vi ska börja. Det blir nog ganska direkt. Tom & rickard river resten av köket nästa helg. Sen är det bara lägga nytt golv därefter kan byggarna komma. Åh när man är som mig känns det här som en livstid vill bara att det ska stå klart nu 😂 men jag får ha is i magen.

När vi kom hem från Ikea fixade jag i våra nya garderober. Det måste va det tråkigaste som finns. Jag önskar att sånt satt i mig att städa, vika tvätt & dona men jag får kalla kårar i hela kroppen 😂 men man kämpar på & efteråt kändes det väldigt skönt.

idag ska jag sortera alla kvitton, kundfaktoror osv kul va? haha men det är sånt som också måste göras. ännu en syssla som känns vääääldigt skönt när det är gjort 🙏🏽 heja heja!!!

vi hörs senare ❤