ANGELICKPICTURE
Loading...

att livet går alldeles för fort förbi oss är något jag stannat upp och funderat över väldigt mycket under det senaste året. jag tycker det är så himla viktigt att prioritera nuet och det som betyder något för mig på riktigt. jag har slösat bort så mycket tid på onödiga saker som att till exempel skrolla på telefonen 3 timmar på kvällarna istället för att se en feel good film som gör att jag somnar gott om natten och det stör mig så himla mycket, så de senaste månaderna har jag försökt stänga av sociala medier emellanåt.

jag har faktiskt börjat planera in mina inlägg på instagram och det har varit så himla bra för mig. det kanske låter sjukt för många men för mig har den lösningen gjort mig lugn. den gör att jag kan fokusera på andra saker under hela dagen. förut kunde det gå åt timmar för att fundera ut vad jag skulle lägga upp. instagram är ju trots allt den bästa plattformen för angelickpicture, det är ju min portfolio på något vis och det är ju viktigt för mig på riktigt så därav var jag tvungen att komma på något smart. så nu när jag äntligen har hittat min balans mellan instagram och livet som pågår medan jag skriver känner jag mig mer närvarande.

utöver mina natt tankar så ville jag bara berätta lite vad som händer i mitt liv just nu. inombords bubblar jag av glädje, tacksamhet och stolthet. åh ja, jag är så himla lycklig! det senaste året har jag och mitt företag växt oss så starka tillsammans. det kommer mer och mer jobb och jag utmanar mig själv med engelskan hela tiden, för er som inte vet det så har det varit mitt största hinder sedan dag ett men jag blir bara bättre och bättre för var dag som går. det är stort att förstå ett helt mail på engelska i min värld så jag är skit nöjd haha. jag har till och med börjat prata lite, fast jag är livrädd vissa stunder. mamma säger att man måste göra de där läskiga sakerna tills de inte är läskiga längre och jag försöker tänka på det varje gång det känns sådär jobbigt och omöjligt. man klarar allt bara man ger sig fan på det.

som de flesta av er redan sett så har jag har nästan bara jobbat internationellt den senaste tiden, så himla kuuuul. det trodde jag inte för ett år sedan. jag har massa badkampanjer inbokade i vår, med både svenska & utländska företag. åh jag längtar tills jag kan berätta mer om det för er. så många spännande projekt på G.

sedan till veckans nyhet:

jag tar det från början.

det var morgon i aruba och jag blev taggad från många av er på carolina gynnings instagrambild där hon sökte efter en fotograf som skulle komma att fotografera hennes liv till bloggen osv.

tom var och tränade så jag hade väl inget bättre för mig egentligen än att ta chansen, jag har ju alltid älskat henne! så jag drog iväg ett mail, fick svar samma dag, i måndags gjorde vi en prov fotografering som gick jättebra och igår blev uppdraget mitt. det känns ju helt galet? galet jävla underbart.

ett STORT tack alla er som tog sig tid och rekommenderade mig. <3

nu slocknar jag. natti natti. jag hoppas ni kommer in här då och då och läser med mig.

<3