ANGELICKPICTURE
Loading...

imorse hoppade jag nästan upp ur sängen, jag kände mig sådär extra glad & fylld av energi. jag satte på musik, gjorde ordning frukosten medan tom låg kvar i sängen & njöt av morgonsolen. det märks så tydligt här hemma nu när våren är påväg. under hela vintern har solen inte synts till här inne, men för varje dag som går kommer den allt närmare. idag sken solen längre än vanligt inne i sovrummet och fram mot förmiddagen skymtade den en stund inne i köket. på sommaren sträcker den sig ända in till vardagsrummet och stannar fram tills solen går ner. det är så magiskt hur ljuset får än att känna.

jag saknar att sitta halvnaken i en sval klänning på verandan efter en dag i trädgården och bara andas. vi har turen att se solnedgången gå ner bakom våran häck. det blir många fina kvällar.

som frilansare är jag hemma själv en hel del, det kan bli lite ensamt ibland. det går åt många timmar att bara tänka på saker som i sin tur kan bli ganska ångestladdat för mig. därför älskar jag min trädgård. där finner jag ett lugn & en tillfredställelse som jag behöver för att må bra. där får jag gå omkring bland alla mina blommor, nynna på sånger, rensa ogräs, måla till staketen, så nya frön, plocka bär, lyssna på lite musik samtidigt som jag vattnar alla rabatter & klippa gräset utan att behöva tänka så mycket. det är som terapi för själen. stressbefriande. jag saknar det.  jag måste försöka hitta någon form av terapi som funkar bra för mig under vinterhalvåret, har ni några tips?


tillbaka till idag. efter frukosten dansade jag och hoppade i sängen. jag kände hur våren rusade genom hela mig! jag kan verkligen få såna där high on life moments utan någon som helst anledning, jag tror man måste känna av smärtan för att uppnå total lycka.

förresten, för er som följer min insta story vet att jag inom en snar framtid kommer äga min alldeles egna drömstudio! det känns helt overkligt underbart, så jäkla häftigt! det har skett stora framsteg den här helgen tack vare tom, han är faktiskt bäst! att se honom slita häcken av sig där nere för min skull får mig bara att älska honom ännu mer om det ens är möjligt!

nu ska jag sluta svamla, jag känner att meningarna blandar ihop sig.

kvällens tips: BÖRJA TITTA PÅ NASHVILLE (genom tidernas bästa tv-serie) musiken är helt heartbreaking, berörande, skön, vacker, underbar, ja alla bra ord som finns. storyn kommer göra dig besatt, du kommer inte kunna slita dig. jag är på sista säsongen & gråter till allt. någon som känner igen sig?

önskar er en lugn & skön söndagskväll.

kram!