ANGELICKPICTURE
Loading...

jag vill bara skriva av mig om en sak som gör mig ledsen och kanske lite osäker. i början när jag la upp mina bilder för er så var jag nästan aldrig nöjd med vad jag hade åstadkommit, jag tyckte inte jag var tillräckligt bra och jag var osäker på om jag ens själv tyckte om bilderna. men med tiden har jag utvecklats och testat mig fram för att hitta det som verkligen är jag, vad som tilltalar mig och vad jag tycker om. jag har försökt att inte bry mig om vad någon annan tycker och inte låtit omvärlden få påverka mig. jag har haft sämre perioder där jag känt att jag har tappat det helt och hållet, sen har det vänt och gått bra igen. men det är väl så det är? idag kan jag äntligen känna att jag älskar det jag ser! det gör inte ont i magen längre när jag skickar in mina jobb och det är en fantastisk känsla!!! men när mina likes på instagram (kanske låter töntigt) är färre nu än när jag började för tre år sedan blir jag lite osäker. jag tänker tänk om det bara är jag som tycker om det här, vad tragiskt, eller kanske är mina följare är en annan målgrupp? jag vet inte, kanske har många av er varit med från början när jag la upp mer av mitt vardagsliv och mat. ni kanske inte alls tycker om det här som jag gör nu. tom säger att de kan vara så att människor gillar det som människor är vana vid, han tror att mina fotografier kanske är för ovanliga för att människor ska känna igen sig och kunna relatera de till sig själva. visst kan det vara så… innerst inne vet jag att det här med instagram inte ska påverka mig för vad har det för betydelse egentligen, hur många likes jag får på mina bilder? jag vet ju att jag får otroliga jobbmöjligheter ändå trots att instagram går dåligt för mig!!!! jag borde lägga min tacksamhet och energi på er som faktiskt ser det jag gör. det måste väl ändå vara jag som i första hand ska älska mina bilder för att något av det här ska vara äkta?