ANGELICKPICTURE
Loading...

BODIL VINTAGE

Hej goingar!

Inatt sov jag knappt en blund. Tom skulle landa 12 inatt och vara hemma runt 1 men planet blev försenat så han var inte hemma förrän 3. Usch jag vaknade tusen gånger & fick ingen ro. Jag tycker det är så läskigt att sova själv. Är jag ensam om det? Jag kommer nog aldrig vänja mig vid det haha.

detta resulterade i en väldigt oproduktiv dag trots att jag hade massor att göra idag. men jag var så trött att ögonen gick i kors. så jag fick sova ikapp skiten & vaknade nyss. tröttheten när man är gravid är liksom helt hopplös, det går inte att hålla ögonen öppna. hela kroppen säger ifrån så det är bara lyssna. man är inte ensam längre. jag får ta igen allt i morgon!

kolla vad vi fick på posten idag av bästa bodil vintage!!! jag älskar dior clutchen & den lilla virkade rosa klänningen gör mig knäsvag så gullig!!!

nu måste jag åka till ica & handla lite.

vi hörs i morgon!

puss!

VÅRKÄNSLOR

Är ni precis som jag med de olika årsiderna? Kan ni känna av våren bara av hur solen står?

Jag sov hos mamma inatt. Tom är på jobbresa i Österrike & jag hatar att sova själv haha. & när jag kröp ner bredvid henne i morse så stod solen sådär vårigt utanför. Det ger så mycket minnen från åren som gått. Det bubblar ju i hela kroppen när solen lyser in i sovrummet! Hela jäkla vintern ligger den och gömmer sig i nåt krön & når knappt halvvägs in. NÄää nu är man less på vinterfan så lite plus grader vore något! Så härligt att vi går mot sommaren nu jag längtar jättemycket!

En sak till? Hur underbart är det inte att bo granne med sin familj? Jag skulle verkligen vilja bo dörr i dörr med alla i familjen. Alle bor där, mamma bor där & så bor jag i mitten så springer man fram & tillbaka till varandra i tofflor. Eller ett stort uppdelat hus där man bor alla tillsammans, Gud så gött! Jag älskar verkligen att hänga med alle & morsan de är så roliga & vi har samma humor. Jag älskar att sova bredvid mamma fast jag är 27 & har alltid gjort sedan jag var liten. Vissa säger ju att man ska vänja barnen att sova själv men Gud jag kommer alltid vilja ha lilla Lovisen i sängen med mig & Tom 😂 är ni likadana?

önskar er en go helg!

nu ska jag & mamma ut på en morgon prommis!

pusssss

BY ANGELICKPICTURE

God morgon goingar!

Nu har det varit tyst i några dagar pga massa jobb! Jag har jobbat som en galning med mina tavlor & nu är allt ääääääntligen up and running!! När jag ger mig in i något blir jag som helt manisk & lägger allt min energi på det tills det blir klart 😅 Det känns så himla stort men framförallt kul. Jag är så tacksam & glad över all respons från er, ni är ju helt underbara. Mitt hjärta bubblar varje gång jag läser era kärleksfulla ord. Taaaaack tack tack för att ni älskar det jag gör & gör det möjligt för mig att följa min dröm. Det här är början på något nytt & jag ser bara ljust på framtiden idag. Jag hamna ju i en svacka där ett tag och var rädd för hur allt skulle bli men på något sätt löser det sig alltid! Jag tror på att aldrig ge upp. Kämpar man på, är driven & ständigt vill utvecklas så kommer man dit man vill. Med lite jävlaranamma!

HÄR kan ni köpa mina prints!!

just nu ligger det 15 olika prints uppe! & tanken är att det ska upp 15 till. jag skulle bli så glad om ni kom med era önskemål. om det är någon specifik bild som ni älskar, som ni vill att jag lägger till i utbudet. det är så svårt det där att veta vad alla älskar, jag har ju bara valt ut de som jag älskar men alla tycker ju olika! så därför behöver jag er hjälp nu! ni kan bara skicka ett dm på instagram men den bilden ni önskar 💗

Pusssssss

FANTISERAR

det här är ju såååå kul! jag älskar att börja fundera över namn, köpa massa söta kläder & fantisera om hur lillan kommer se ut. om hon blir lik mig & tom eller någon släktning. det är så mysigt. för oss var det helt självklart att ta reda på kön. båda är lika nyfikna & jag såg ingen anledning att vänta.

såhär ser vår namnlista ut idag! vilket gillar ni bäst? belle är toms favoritnamn, han älskar disney & tänker på skönheten & odjuret. jag gillar ebba & juni. juni för att jag & tom blev tillsammans då & för att jag tänker på sommar & kärlek. ebba är ju så charmigt! jag älskar även vilma tänker på när jag var liten & blev förälskad i skärgårdsdoktorn.

EN LITEN FLICKA

allt såg jättebra ut på ultraljudet idag! åh vi är så lyckliga. jag var så rädd precis innan men jag tog några djupa andetag & vipps så fick vi se den lilla dockan på skärmen som var så kry så! det går ju inte att beskriva den känslan!!! att bara få se en skymt av sitt barn & veta att hon mår bra betyder allt i hela världen. tom höll min hand hela tiden, tack för det älskling! jag älskar att vi har varandra. du & lillan är hela min värld. jag svävar jag på moln 💗

just det vi fick nytt förlossningsdatum också! 10/8! så vi fick backa en vecka 💗💗 då är vi alltså i vecka 19 igen 🕊 & min moderkaka växer framåt kanske därför man är så stor haha!

phuuu nu ska jag landa & försöka ta in den här lyckan samtidigt som jag redigerar massa jobb.

vi hörs senare

pusssss

FÖRSTA VECKORNA

jag tänkte dela med mig av min första tid som gravid. det är ju helt sjukt att jag kan skratta åt det såhär i efterhand för det var verkligen inte kul. jag trodde jag skulle bli sinnessjuk emellanåt. jag tror jag var sängliggandes från vecka 5-12. sammanlagt 7 veckor. jag kunde knappt resa på mig & jag fick lägga allt, precis allt åt sidan.

en dag hade jag lite ork att skriva ner mina tankar:

december 2017

visst fan finns det en oro. i den här branschen står det hundra bakom dig i kön men vad man göra när kroppen säger ifrån? jag har legat utslagen i sängen fyra veckor nu. det är hemskt att inte kunna göra någonting, jag försöker ta frisk luft och promenera men då börjar kroppen koka, spyan trycker på och hela systemet slutar fungera. telefonen och datorn är värst, bara ljuset, koncentrationen i att slutföra en bild har triggar igång illamåendet ännu mer. jag blir yr och måste kräkas. det dunkar i hela huvudet och jag måste lägga mig igen. jag har gråtit så mycket och tappat kontrollen över mig själv i frustration över att inte stå ut en dag till. ångesten i att aldrig våga bli gravid igen har blivit allt större och jag vill inget hellre än att ge det lilla livet i magen ett syskon. tankarna snurrar, de äter upp mig. jag kan inte sluta tänka på hur dåligt jag mår, jag försöker lyssna på ljudböcker, titta på filmer och umgås med familjen för att tänka på något annat men ingenting fungerar. lergigan comp tar bort det allra värsta illamåendet som trycker mot strupen men det är knappt det hjälper. fick även provsvar från sjukhuset att min sköldkörtel inte kan producera rätt mängd hormon vilket gett mig ytterligare en medicin att ta varje dag. jag är så sjukligt trött, viljelös, pendlar mellan frossa och svett, konstant illamående och fan hans moster. jag som trodde det skulle vara mysigt med bebis i magen. det är långt ifrån en vänta bebis lycka just nu. jag räknar dagarna för alla säger att det ger sig efter vecka 12, men rädslan i att OM det inte gör det ger mig panik. hur fan ska det gå? jag är så rädd att förlora allt det här som jag har byggt upp. kroppen lever sitt eget liv nu och det viktigaste av allt är att lillen där inne har det bra men man blir ju sinnessjuk av att bara ligga här. jag som annars är väldigt aktiv. jag saknar mig själv. är det fler än jag som haft det eller har det såhär? hur står man ut? finns det något man kan göra?

men man kämpade på & man klarar ju mer än man tror & tillslut fick jag primperan på recept kombinerat med lergigan comp & vips så slapp jag illamåendet. vi åkte till thailand sen vände allt. det är fortfarande mycket som händer med kroppen men klarade jag de veckorna klarar jag allt.

såhär såg mitt liv ut:

helt knäckt haha! hur var er första tid?

VECKA 20

God morgon goingar!

Nu har det varit tyst i några dagar, förlåååt! 💗 Men det har varit så mycket jobb den här veckan med massa redigering & igår hade jag bröllop hela dagen. Stupade direkt jag kom hem!

Idag går vi in i vecka 20 & jag vaknade med en klump i halsen av rädsla inför morgondagens ultraljud. Min första graviditet hade jag inga rädslor, jag var så säker på att Lovisen som jag kallade bebis mådde bra & att det inte för nåt i världen kunde hända bebisen något men så fick jag missfall & tomheten efter sjukhuset var bland det värsta jag känt. Jag vet inte om det var efter det som oron kom. Men jag tror det. Innan kub spydde jag ner väntrummet med blåbärssoppa. Jag var så rädd att de skulle säga att det var tomt där inne. Och jag är lika rädd idag. Jag har under hela graviditeten mått som ett vandrade as & ingenting har fungerat. De senaste två veckorna har varit helt normala – vilket är sååååå skönt men samtidigt läskigt. Jag känner inte några rörelser men magen är ju där. Men tankarna går ändå i virrvarr & jag kan inte slappna av.

Känner ni igen er?

Jag får panik samtidigt som jag är sååå förväntansfull & fylld med hopp. Längtan efter att få se en liten skymt av det lilla där inne är obeskrivlig. Jag ska försöka tänka positivt.

Nu förstår man mammas oro som funnits där som en igel i nacken under alla dessa år. Det är ju bara gränslös kärlek där inget annat spelar någon roll.

NEW IN

detta har fått liva upp stämningen här hemma inför våren & sommaren. jag älskar att blanda det avskalade med rotting, tyger i linne & växter.

jag har inte bestämt mig riktigt hur allt ska få landa här hemma än, men det kommer. stressar jag upp allt blir det inte bra. nu har jag ställt ut det lite varstans så bilder kommer allt eftersom.

de två första möblerna är från ikea, resten är från indiska.

jag valde att ha “bordet/pallen” nedanför sängen & det blev så himla fint. tänker att man kan lasta av lite coffé table böcker där, nån go korg etc. blev supernöjd! speglarna & de ursnygga vävda väggdekorationerna ska upp på väggen med massa tavlor och minnen. tror det kommer bli väldigt hemtrevligt.

såhär ser sovrummet ut idag:

ROSTERIET

i fredags var jag & alle på rosteriet med molly, det är ett supermysigt fik. älskar ljusväggen & möjligheten att kunna fika i en stor & go soffa. haha har ni märkt att jag & min syster hänger en del? i princip varje dag. det är ju livet! att vara bästis med sin syster. vi ryker ihop vissa dagar men det går ju över direkt! jag är bästis med min mamma också, men det vet ni säkert redan! jag tycker det är så skönt att bo så nära min familj, man är aldrig ensam & även om jag jobbar så har jag de bredvid mig. alltid nån go jäkel att snacka med. det gör hela livet mycket roligare! jag avskyr att vara själv, tom säger att gula personer gör det. han är helt fast i omringad av idioter. faktiskt väldigt intressant bok! jag är en genomgul person. vilken färg är du?

resten av helgen fotade jag inte så mycket. jag jobbade i studion hela förmiddagen i lördags med vintage, efter det hade jag & tom bestämt oss för att ha en tom & angelica dag bara vi två med massa mys & i söndags var det kalas för toms tvillingkusiner. jag får bli bättre på att ta med mig kameran. det blir ofta så att jag lämnar utrustningen hemma de dagar jag inte plåtar. men jag älskar ju all around fotografering så får bli mycket bättre på det så ni slipper iphone bilder.

nu ska jag fortsätta redigera lite!

vi hörs snart igen!

MORGONMYS

god morgon goingar!

min lillasyster lider av migrän så jag blev barnvakt  morgonen till ära. vi måste låta henne få sova bort det värsta sen åker jag hem & jobbar. men hur go är inte molly? åh vad jag älskar henne.

har ni några migrän knep som kan lindra? alexandra äter annars medicin mot det men nu när hon ammar får hon inte äta den. usch stackaren.

dela gärna mer er om ni har några husmorstips!

puss

 

FULL FART

phuuuuuuhu vilka dagar! det går i full fart. hinner knappt med haha. dagarna bara flyger förbi.

jag tänkte bjuda på massa bilder från helgen i morgon, datorn har legat nere i studion ikväll & jag bara orkade inte ut i kylan när jag väl kom hem haha. så länge blir det lite kvällssnack.

jag var uppe på Ikea idag & köpte lite vårnytt & fräscht till hemmet. jag gör alltid så när vi går mot ljusare tider. under hela hösten & vintern murrar jag till hela huset med mörka färger, lyktor, täcken & massa ljus men sen när vi närmar oss mars, april vill jag alltid ut med gammalt & in med nytt. det kanske blir dyrt i längden haha. typiskt 😅 men det är så skönt & befriande efteråt, som en nystart.

jag får ta lite bilder i morgon så ni får se. jag höll på att bygga ihop alla möbler hela em/kvällen så när jag var klar med allt var det inget vidare fotovänligt ljus.

juste innan jag maler iväg, jag måste bara visa en sak! företag har redan börjat skämma bort det lilla livet där inne i magen & mamma är så tacksam. 💗

titta bara på dessa goingar från style by c

 

man svimmar ju så sött?

jag kommer satsa all in på beigt i år. med alla mina rottingmöbler så känns det helt rätt tillsammans & jag trivs i de tonerna. jag har lite ideer för vardagsrummet som jag vill ha klart i veckan. vi får se hur mycket jag hinner & orkar.

i morgon är det redigeringsdag, på torsdag fota älsklings carro & på fredag plåta porträtt på fastighetsbyrån.

massa på gång, kuuuuul för då går tiden fort & innan jag hinner knäppa med fingrarna är det måndag & ULTRALJUUUUUD.

okej svammel svammel vi hörs i morgon

natti natti 💗💗💗

MAGGAN

Alltså Maggan vilken hit!!! Jag köpte den HÄR för 990kr & den finns i olika färger. Maggan är även ekologisk!

Är det fler än jag som har problem att sova på nätterna? Jag behöver i princip sitta upp för att kunna sova, min näsa är helt jäkla igenomtäppt, jag lever på renässans haha 😅 det känns verkligen som hela kroppen är ur funktion. Käften blöder, man får ingen luft, livmodern stramar, man får rulla ur sängen för att inte få kramp, man somnar innan middagen osv 😂 men det är sjukt kul att följa dessa saker nu när man mår hyfsat bra igen. Innan höll jag på att tappa det helt & hållet. De första tre månaderna låg jag bara i sängen. Jag kunde inte ens förmå mig att duscha så mitt hår vad en ända stor dredstova. Mamma fick tillslut duscha mig & kamma ut det vilket tog mer än en timma plus att jag är hår öm. Jag kände mig som ett barn igen. Men jag tänkte berätta om den första tiden i ett separat inlägg.

Hur upplever ni tiden som gravid? Det är ju väldigt inviduellt. En vän till mig sa såhär ”jag hade inte ens vetat att jag var gravid om jag inte visste det” så sjuukt. Det är verkligen så olika.

Min syster sa till mig igår haha det är så svårt att formulera det i text men jag får skrattanfall typ tre gånger om dagen & kan börja gråta direkt efter samtidigt som jag skrattar åt något som inte ens är kul 😂😂😂 men visst är det fantastiskt med skrattanfall men det är så sjukt för min kropp gör det av sig själv utan att skallen är med. Det är såna jäkla hormonrubbningar 😂 alle vågar inte ens tänka på hur det kommer bli när bebis är ute, tydligen kan man få mycket hormoner då. Ja ja det väldigt spännande det här med att vara gravid. Magiskt är det i sig!

Nu ska jag gå upp & göra mig en mysig frukost framför brasan. Det är ju sviiiiiinkallt ute nu & det börjar märkas här inne.

Önskar er en go helg & tack för att ni kommer in & läser, jag älskar när ni kommenterar & delar med er.

Puss

GOSS MAMA BYXA

hej finisar!

jag tänkte passa på att tipsa om mina favorit mama byxor. de är så mjuka & gossiga i materialet. 199:- på H&M – ni hittar de HÄR!

jag har de i dessa färger i storlek S. de är lite stora i storleken. jag har sällan S, men i dessa blev det perfekt!

puss

70’S

hittade dessa idag! som vad väldigt billiga! ni hittar de här!!!

jag köpte både de & de här skönheterna. Älskar smala linjer & stora halvgenomskinliga glas.

boozt hade även 10% rabatt så fick båda för 900kr – som hittat!

VINTAGE BABY

många har frågat efter dessa solglasögon & det jobbigaste svaret man kan få är ju second hand men jag har hittat några som är väldigt snarlika som jag själv blev lite sugen på. mina börjar tyvärr bli slitna så det är dags. & kolla formen, de är nästan kopior!

ni hittar de HÄR

 

 

 

KNYT AN

jag har alltid älskat såna här goa sjalar att bära sitt lilla barn i. men nu behöver jag lite smakråd & hjälp från er som är kunniga.

vilken är finast? 1,2,3,4?

& vilken tror ni är bäst/smidigast?

hittade dessa knyt-an.se

puss

HELGEN

Hej rara ni som kikar in här!

Vilken helg det har varit! Så mycket fix & trix för att få ordning på hemmet. Jag & Tom är båda måna om att ha det fint & fräscht hemma. Vi är pedanta men samtidigt lite slarviga emellanåt. Mamma tjatar på oss ständigt att om man plockar fram tar man undan efter sig men vi är inte jätteduktiga på det alltid 😅

Så efter rivningsprojektet i lördags rensade vi alla luckor, skafferi, städskåp & resterande utrymmen i huset.. phuuu vilken tid det & jag märker ju att kroppen inte orkar på samma sätt nu som i vanliga fall, jag slocknade i soffan klockan 7 & missade hela mello 😂 ja ja jag fick mina goda morötter med dipp som har blivit lite av en craving. så sjukt gott! äter som att jag aldrig sett mat förr.

I söndags fortsatte vi det hela med en tur upp till Ikea. Vi  fick tid inne på köksavdelningen ganska snabbt där de hjälper än att bygga upp det nya köket. Jag velade i hundra om skåpluckornas färg & alla på instagram röstade i princip på grått som jag först var inne på men vi bestämde oss ändå för att ta det i vitt. vitt är alltid vitt & det är sällan man ångrar den färgen. eftersom vi inte bor i ett stort mansion men fortfarande vill ha ljuset & det stora intrycket kändes det vita självklart tillslut. Vi blev jättenöjda med slutresultatet så nu är det bara allt det jobbiga kvar haha. Få ihop alla bygg gubbar & lägga upp en plan för när vi ska börja. Det blir nog ganska direkt. Tom & rickard river resten av köket nästa helg. Sen är det bara lägga nytt golv därefter kan byggarna komma. Åh när man är som mig känns det här som en livstid vill bara att det ska stå klart nu 😂 men jag får ha is i magen.

När vi kom hem från Ikea fixade jag i våra nya garderober. Det måste va det tråkigaste som finns. Jag önskar att sånt satt i mig att städa, vika tvätt & dona men jag får kalla kårar i hela kroppen 😂 men man kämpar på & efteråt kändes det väldigt skönt.

idag ska jag sortera alla kvitton, kundfaktoror osv kul va? haha men det är sånt som också måste göras. ännu en syssla som känns vääääldigt skönt när det är gjort 🙏🏽 heja heja!!!

vi hörs senare ❤

FREDAG

hej goingar!

idag åkte jag upp med min syster & molly till frisören! samma frisör som jag går till! poze hair på grevturegatan 10! min syster hade svart hår innan och ville få det mer åt det bruna hållet, tycker det blev amazing!

under tiden passade jag molly & vi tog en sväng på stan med ida & avslutade med en go lunch!

det var så underligt att glida runt med vagn & molly själv på stan, det är ju helt galet att det kommer vara en del av mitt liv sen. det känns som att man leker mamma men det är ju verkligen på riktigt snart. massa känslor som går igenom mig just nu haha. men jag trivs jättebra i tanken på den rollen. jag älskar att jag får lite försprång också tack vare molly haha. jag byter ju blöja i sömnen nu, det känns tryggt haha.

dock är molly världens mest nöjda unge, sånt kan man ju inte ta för givet men ändå. jag längtar efter att bli mamma!

som jag sa så kommer bloggen vara en plats för mig att bara få vara helt utan filter. det kommer ibland bara text från hjärtat, bilder från telefonen & när tiden räcker till så fina bilder.

jag hörde något bra på tvn i veckan som har satt sig på skallen. ett väldigt bra mantra för mig som är mitt uppe i något som man bara är med om en gång, sin första graviditet. hon sa ‘jag får alltid ångest när jag tänker på framtiden, därför har jag bestämt mig för att inte tänka på den & bara vara här & nu utan att må dåligt över det’ och massa mer men ni förstår. till en början när jag fick pausa allt i företaget fick jag ingen ångest all kraft gick åt till att överleva dagen men nu när jag mår bra igen har jag istället ångest för hur allt kommer bli när lillen kommer, kommer allt jag byggt upp gå åt skogen? kommer jag få börja om på ruta ett igen? kan jag ens vara mamma ledig? osv snurrar det runt. men jag har bestämt mig för att inte tänka på vad som händer sen, bara tillåta mig själv att vara där jag är nu & ta en dag i taget. ingen kan påverka vad som händer sen & jag mår bara dåligt av att spekulera & jag vill njuta av den här tiden. så länge jag orkar kommer jag fortsätta jobba, säger kroppen ifrån är det så. en dag i taget ❤

det värsta som kan hända är att jag får lägga i några extra växlar efter mammaledigigheten. har jag lyckats en gång kan jag lyckas igen.

jag menar jag kanske till & med faktiskt kan ha med lillen på vissa jobb & när det inte funkar får tom vara hemma. ja ni ser ju haha det maler i skallen. men allt kommer bli bra.

nu kommer denise hem till oss, vi ska ha soffhäng. obligatoriskt vikis mys!

trevlig helg ❤ puss & kram

kan inte förstå att det ligger en till inuti

hej finisar!

idag är det en riktig gossdag!
min syster har migrän, så hon behöver vila & jag passar på att vila tillsammans med henne & molly! jag behöver också varva ner lite mellan varven.

medan tjejerna sover passar jag på att titta på min favorit serie NASHVILLE. för er som älskar känslor, glädje musik & tårar måste börja följa den! ibland känner jag att det inte finns något bättre än att bara ligga & titta på nshville. haha! den är fantastisk! & musiken är helt outstanding.

efter nashville blev det lite unga mammor. det är också kul!

vi hörs senare!

puss på er!