ANGELICKPICTURE
Loading...

hej finisar! flygresan gick jättebra, det var inte alls så farligt att flyga själv, allt flöt på förutom att mina hörlurar gick sönder & det är ju en bara baggis. jag mötte upp tjejerna utanför flygplatsen i malaga, de flög från landvetter & jag från arlanda. vi bokade en taxi nästan direkt för att ta oss vidare till hotellrummet. vi babblade i mun på varandra nästan hela vägen dit och innan jag ens hann tänka så var vi framme. det känns lugnt & skönt här. det är bara massa pensionärer som håller hand & njuter av livet. tjejerna från gina tricot är supergoa, vi är ett sjukt bra team, det känner jag i hela kroppen. vi har en bra kemi & det är det viktigaste. i morgon kommer resten av teamet ner. modell maya, en tjej som heter fanny som ska fotografera backstage & mua! vi som redan är här på plats rekar location i morgon på dagen & möter upp de andra senare på eftermiddagen. jag är så himla taggad inför fotograferingen på onsdag! woho!

lite bilder från första dagen här i nerja!