ANGELICKPICTURE
Loading...

hej gossingar!

hur mår ni?? jag har tänkt att jag ska blogga hela dagen men så har det kommit massa andra saker i vägen hela tiden. men å andra sidan föredrar jag att blogga på kvällarna när jag är klar med allting & ligger ihopkurad under täcket i soffan. då kan jag äntligen slappna av, börja sortera bland alla känslor & intryck som jag har upplevt under hela dagen & det jag skriver då istället för i all hast blir mer personligt & från hjärtat.

imorse åkte jag färjan över till hippiehuset! solen sken äntligen efter allt jäkla gråmulet rusk som varit den här veckan. vi plåtade ikapp lite material i underbara sommarkläder. carolinas mamma var också med idag i as cool indian hatt 😉 många skratt blev det.

efter det åkte jag in på återbesök hos älvsjö hudmottagning. det gick bra! de skrapa bort skorpan som blivit av stygnen för att förhindra fult ärr.  helskotta vad ont det gjorde! dock hade inga provsvar kommit. hur lång tid tar sånt? man vill ju veta om leverfläcken är dum eller snäll. peppar, peppar ta i trä!!!! nu är den borta iaf & stygnen läker sakta men säkert.

sedan åkte jag raka vägen hem till skogen, hämta wille (hunden) hos mamma, satte mig vid datorn & redigerade bilder.

min lilla fredag! precis som jag älskar det! & nu ligger jag bredvid min käraste i soffan. vi ska börja kolla på en ny serie, det lutar mot homeland, har någon av er sett den? är den något att rekommendera?

önskar er en mysig helg!