ANGELICKPICTURE
Loading...

hej goingar!

idag åkte jag upp med min syster & molly till frisören! samma frisör som jag går till! poze hair på grevturegatan 10! min syster hade svart hår innan och ville få det mer åt det bruna hållet, tycker det blev amazing!

under tiden passade jag molly & vi tog en sväng på stan med ida & avslutade med en go lunch!

det var så underligt att glida runt med vagn & molly själv på stan, det är ju helt galet att det kommer vara en del av mitt liv sen. det känns som att man leker mamma men det är ju verkligen på riktigt snart. massa känslor som går igenom mig just nu haha. men jag trivs jättebra i tanken på den rollen. jag älskar att jag får lite försprång också tack vare molly haha. jag byter ju blöja i sömnen nu, det känns tryggt haha.

dock är molly världens mest nöjda unge, sånt kan man ju inte ta för givet men ändå. jag längtar efter att bli mamma!

som jag sa så kommer bloggen vara en plats för mig att bara få vara helt utan filter. det kommer ibland bara text från hjärtat, bilder från telefonen & när tiden räcker till så fina bilder.

jag hörde något bra på tvn i veckan som har satt sig på skallen. ett väldigt bra mantra för mig som är mitt uppe i något som man bara är med om en gång, sin första graviditet. hon sa ‘jag får alltid ångest när jag tänker på framtiden, därför har jag bestämt mig för att inte tänka på den & bara vara här & nu utan att må dåligt över det’ och massa mer men ni förstår. till en början när jag fick pausa allt i företaget fick jag ingen ångest all kraft gick åt till att överleva dagen men nu när jag mår bra igen har jag istället ångest för hur allt kommer bli när lillen kommer, kommer allt jag byggt upp gå åt skogen? kommer jag få börja om på ruta ett igen? kan jag ens vara mamma ledig? osv snurrar det runt. men jag har bestämt mig för att inte tänka på vad som händer sen, bara tillåta mig själv att vara där jag är nu & ta en dag i taget. ingen kan påverka vad som händer sen & jag mår bara dåligt av att spekulera & jag vill njuta av den här tiden. så länge jag orkar kommer jag fortsätta jobba, säger kroppen ifrån är det så. en dag i taget ❤

det värsta som kan hända är att jag får lägga i några extra växlar efter mammaledigigheten. har jag lyckats en gång kan jag lyckas igen.

jag menar jag kanske till & med faktiskt kan ha med lillen på vissa jobb & när det inte funkar får tom vara hemma. ja ni ser ju haha det maler i skallen. men allt kommer bli bra.

nu kommer denise hem till oss, vi ska ha soffhäng. obligatoriskt vikis mys!

trevlig helg ❤ puss & kram