ANGELICKPICTURE
Loading...

phuuuuuuhu vilka dagar! det går i full fart. hinner knappt med haha. dagarna bara flyger förbi.

jag tänkte bjuda på massa bilder från helgen i morgon, datorn har legat nere i studion ikväll & jag bara orkade inte ut i kylan när jag väl kom hem haha. så länge blir det lite kvällssnack.

jag var uppe på Ikea idag & köpte lite vårnytt & fräscht till hemmet. jag gör alltid så när vi går mot ljusare tider. under hela hösten & vintern murrar jag till hela huset med mörka färger, lyktor, täcken & massa ljus men sen när vi närmar oss mars, april vill jag alltid ut med gammalt & in med nytt. det kanske blir dyrt i längden haha. typiskt 😅 men det är så skönt & befriande efteråt, som en nystart.

jag får ta lite bilder i morgon så ni får se. jag höll på att bygga ihop alla möbler hela em/kvällen så när jag var klar med allt var det inget vidare fotovänligt ljus.

juste innan jag maler iväg, jag måste bara visa en sak! företag har redan börjat skämma bort det lilla livet där inne i magen & mamma är så tacksam. 💗

titta bara på dessa goingar från style by c

 

man svimmar ju så sött?

jag kommer satsa all in på beigt i år. med alla mina rottingmöbler så känns det helt rätt tillsammans & jag trivs i de tonerna. jag har lite ideer för vardagsrummet som jag vill ha klart i veckan. vi får se hur mycket jag hinner & orkar.

i morgon är det redigeringsdag, på torsdag fota älsklings carro & på fredag plåta porträtt på fastighetsbyrån.

massa på gång, kuuuuul för då går tiden fort & innan jag hinner knäppa med fingrarna är det måndag & ULTRALJUUUUUD.

okej svammel svammel vi hörs i morgon

natti natti 💗💗💗