ANGELICKPICTURE
Loading...

LOCATION HUNTING DAY

idag har vi gått runt & utforskat byn, åh det är så sagolikt här, i alla hörn & kanter. man går runt & säger åhhhh hela tiden, som att man aldrig varit utomlands förut haha. jag älskar det! nya platser är det bästa jag vet. FÖRRESTEN jag hittade min drömklänning idag, det sjukaste var att jag igår pratade om en drömklänning jag hade i huvudet som var röd med vita prickar så bara står den där framför mig idag & skriker angelicaaaaaaa. visst är det otroligt? även om det bara är en simpel klänning? så känns det som att det var meant to be!

alla locations är klara inför morgondagen så nu är det bara att njuta resten av kvällen! vi ska ha team-middag ikväll & prata ihop oss inför i fotograferingen, det blir girl-power!

jag kom precis ut från duschen, så nu sitter jag här & bloggar lite från balkongen med skön musik. det är så jäkla mysigt det här. jag får nypa mig i armen flera gånger om dagen för att inte glömma bort att det här är mitt JOBBBB? jobb? va? neeeej wake up!!!!! det är magiskt! WOHO. så lyckligt känns det.