ANGELICKPICTURE
Loading...

god kväll finisar!

här kommer min måndag:

mitt alarm går 08:00 i princip varje morgon. jag tycker det är lite svårt att få till en nice arbetsdag hemifrån, men jag försöker verkligen! jag har bestämt mig för att gå upp tidigt, ägna en stund till att fixa ordning mig så jag får känna mig snygg även om ingen ska se mig haha & äta en god frukost osv för att få in någon slags fungerande vardagsrutin! för med fotograferingar tillkommer det redigeringar & de gör man liksom hemma i biljoner timmar själv & anstränger man sig inte eller tappar diciplin är det lätt att sacka ihop, typ ligga kvar i sängen alldeles för länge, gå i morgonrock hela dagarna & per automatik bli en latmask. det är det värsta jag vet! det kanske låter sjukt nice för vissa att bara slappa hemma & ni tänker säkert hon ska bara hålla tyst för hon har det så jäkla bra. men för mig som är van att jobba i butik med människor omkring mig från morgon till kväll är det här en omställning: en bra sådan men svår för psyket ibland. det kan kännas väldigt ensamt, speciellt när man som mig är beroende av människor. jag kan verkligen gå ner mig vissa dagar. det finns tid för så många tankar att de äter upp mig tillslut. men istället för att gå ner mig har jag bestämt mig för att ägna de timmarna som ibland går åt till bortkastade tankar till att komma på nya projekt & affärsidéer istället för att fylla ut tiden som i sin tur ger mer omsättning i mitt företag.

jag vill aldrig sitta stilla, jag vill knappt hinna tänka, det gör mig bara tokig! jag måste skapa skapa skapa every second of my life. skämt & sido när jag fått ut 100% av min dag älskar jag att landa i soffan jag med 😉

idag har jag suttit & jobbat ihop en pdf fil med delar av min portfolio för att göra det enklare vid bokningar för tex kunder, PR byråer etc. väldigt smart, tack anja på polhem för tipset! det har i princip tagit hela dagen!

på lördag drar bröllopen igång med start i stockholm, ååååååh jag är så sjukt taggad!!!!! det ska bli så himla roligt & som jag längtat! det är så svårt att förklara för folk hur fantastiskt det är, folk verkar alltid se ner på bröllopsfotografer som att det är något halvtråkigt uppdrag men sanningen är den att det finns inte så mycket bättre. jag får liksom jobba med kärleken en hel sommar, hur magiskt låter inte det?