ANGELICKPICTURE
Loading...

gud vad roligt att ni är så många kommer in & läser men även kommenterar här. det betyder så himla mycket för mig! det får mig att vilja fortsätta skriva & dela med mig.

igår tog jag äntligen tag i misären här hemma! jag skrev tidigare att jag skulle göra det i fredags men jag sköt upp det lite till haha. det tog precis heeeeela dagen! jag kände mig så jäkla duktig efteråt. jag sorterade alla kläder, tömde alla lådor fyllda med skit, jag handtvättade lite plagg & gjorde ordning i min kamera låda. maten stod till & med på bordet när tom kom hem! ja, jag blev nästan chockad själv. men gud vad skönt det känns när allt är på sin plats igen & man har fått det ur världen. nu slipper tom tjata på mig varje dag. 😉

idag har jag bara jobbat & ätit onyttigheter. jag känner mig så tung, matt & för trött för att skriva mer.

måste bara avsluta med att säga INNAN VI DÖR på svt, helskotta vilken bra serie! så sjukt spännande. att titta på den är ETT MÅSTE!!! är det någon mer än jag som är HELT fast?

vi hörs i morgon! ❤