ANGELICKPICTURE
Loading...

god morgon finisar! hoppas ni har haft en mysig helg! det har jag tillsammans med familj & vänner. jag får passa på nu innan alla bröllopen drar igång 😉 jag längtar så mycket! nu är det lite lugnet före stormen.

nästa måndag åker jag ner med gina tricot till spanien & plåtar deras badkollektion, jag är sååååå förväntansfull. jag tror det är min första riktiga kampanj i sverige om jag inte minns helt fel? men som även kommer hänga uppe ute i butikerna. känns så jäkla mäktigt! vi blir där i fyra hela dagar sen kommer jag hem & stannar en vecka för att sedan bege mig ner till bali i 2 veckor. det kommer bli mycket jobb där nere kombinerat med mys! tjohooo!

idag ska jag jobba vidare nere i studion själv, tom jobbar till sen EM idag. vi får se hur det artar sig haha.

såhär såg det ut i helgen, kaos tänker ni säkert haha, ja lite kanske men stora framsteg. hoppas ni tycker det ska bli lika roligt som jag att följa det här bygget från början till slut. fatta när det är klart?? åh kan knappt hejda mig. kommer bli så fiiiiiiint.

önskar er en bra start på den nya veckan! solen skiner här i stockholm idag åh det är så härligt!