ANGELICKPICTURE
Loading...

god morgon goingar, hoppas ni mår bra & att ni har haft en mysig helg hittills.

jag har varit ledig hela helgen & tagit igen lite tid med vänner. i fredags var jag ute & käkade med freja & sofia uppe i stan. vi åt gott kött, drack amaretto sour (älskar den drinken!!) & dansade fram till 2 på natten. det var jättekul! mindre kul igår när skallen gjorde ont men det gick över lite efter en frisk promenad & lunch. jag hatar att vara bakis, det är den värsta känslan jag vet!! så med åren får man verkligen välja ut sina tillfällen där man känner att det kan vara värt att vara lite trött dagen efter haha. känner ni med mig? jag som älskar att gå upp tidigt & fånga varje sekund av dagen får lite smått ångest när jag inte är mitt pigga jag. men freja var här hela dagen igår så vi fick ut mycket av den ändå, jag hann inte tänka så mycket. på eftermiddagen åkte jag med min syster & hennes kille på bio, vi såg a cure for wellness den var riktigt skum, i början hade den verkligen potential, men det ballade ur mer & mer under filmens gång haha, tillslut fattade jag ingenting. vi förstod inte ens handlingen? vad var syftet liksom? ja inget jag rekommenderar att se direkt.

här är lite bilder från gårdagen. mysmys, freja åker tillbaka till oskarshamn idag, kommer sakna henne så mycket.

nu ska jag gå upp & göra frukost annars får jag aldrig upp min lilla kille här bredvid haha. det är nåt exter han börjat med, han går inte upp förrän jag har gjort frukost? & jag vill inte ligga bort hela dagen så jag har liksom gått på med det, så nu har det blivit en vana här hemma.

vi hörs sen, kram på er.