ANGELICKPICTURE
Loading...

hej finisar! hoppas ni mår bra!

jag lovade mig själv för hundrade gången att ta tag i bloggen igen för jag vill ju verkligen dela med mig med allt som händer i mitt liv med er, men det verkar inte riktigt gå så bra för mig det här haha! jag får lägga i en extra växel helt enkelt… 😉

jag hade ju mitt första bröllop i lördags & det gick så himla bra. solen stod högt på himlen & lös i sin stolthet från början till slut. bilder kommer inom kort… 💕

& som de flesta av er redan sett så har jag börjat jobba väldigt intensivt med carolina den senaste tiden & det är bland det bästa som har hänt! vi har så himla mysigt tillsammans, samtidigt som vi får tusen saker gjorda! jag jobbar nu både som fotograf & blogg boss haha! ja ni hörde rätt, jag har blivit en riktig blogg boss, LOVE THE TITLE! det är så sjukt galet kul & vi har så mycket inspiration att vi knappt vet vart vi ska ta vägen! så jag hoppas ni läser carolinas blogg? det är allt från djupa texter till outfits, massa tankar & fina bilder DIREKT LÄNK HÄR: GYNNING.NET (det är ett måste❤️💋💕)

på fredag är det midsommar!!!!! min favorit högtid! & på lördag åker jag ner till italien! det är full rulle, livet händer just precis nu! jag känner mig så lycklig, ni vet sådär ända in i själen lycklig!

nu behöver tom uppmärksamhet, så jag ska krypa ner bredvid han & gosa lite.

sov gott älsklingar!