ANGELICKPICTURE
Loading...

Alltså Maggan vilken hit!!! Jag köpte den HÄR för 990kr & den finns i olika färger. Maggan är även ekologisk!

Är det fler än jag som har problem att sova på nätterna? Jag behöver i princip sitta upp för att kunna sova, min näsa är helt jäkla igenomtäppt, jag lever på renässans haha 😅 det känns verkligen som hela kroppen är ur funktion. Käften blöder, man får ingen luft, livmodern stramar, man får rulla ur sängen för att inte få kramp, man somnar innan middagen osv 😂 men det är sjukt kul att följa dessa saker nu när man mår hyfsat bra igen. Innan höll jag på att tappa det helt & hållet. De första tre månaderna låg jag bara i sängen. Jag kunde inte ens förmå mig att duscha så mitt hår vad en ända stor dredstova. Mamma fick tillslut duscha mig & kamma ut det vilket tog mer än en timma plus att jag är hår öm. Jag kände mig som ett barn igen. Men jag tänkte berätta om den första tiden i ett separat inlägg.

Hur upplever ni tiden som gravid? Det är ju väldigt inviduellt. En vän till mig sa såhär ”jag hade inte ens vetat att jag var gravid om jag inte visste det” så sjuukt. Det är verkligen så olika.

Min syster sa till mig igår haha det är så svårt att formulera det i text men jag får skrattanfall typ tre gånger om dagen & kan börja gråta direkt efter samtidigt som jag skrattar åt något som inte ens är kul 😂😂😂 men visst är det fantastiskt med skrattanfall men det är så sjukt för min kropp gör det av sig själv utan att skallen är med. Det är såna jäkla hormonrubbningar 😂 alle vågar inte ens tänka på hur det kommer bli när bebis är ute, tydligen kan man få mycket hormoner då. Ja ja det väldigt spännande det här med att vara gravid. Magiskt är det i sig!

Nu ska jag gå upp & göra mig en mysig frukost framför brasan. Det är ju sviiiiiinkallt ute nu & det börjar märkas här inne.

Önskar er en go helg & tack för att ni kommer in & läser, jag älskar när ni kommenterar & delar med er.

Puss