ANGELICKPICTURE
Loading...

god morgon onsdag & underbart väder! det är alltid en överraskning när man slår upp ögonen, är det sol eller skit? sen ser man strimmorna på väggen och genast blir det lättare att möta en ny dag!

hur mycket jag än älskar solen så är jag medveten om hur farlig den är så igår var jag på älvsjö hudmottagning. jag var orolig över en leverfläck precis ovanför armhålan. tur att jag bokade den tiden för fläcken var infekterad. doktorn tog bort den direkt, jag såg inte hur, men det var bara bedövningssprutan som stack till annars gick det jättebra. nu är man lite öm & man får inte duscha på två dagar men det kunde varit värre haha. eftersom att jag har så många leverfläckar rekommenderade doktorn mig att boka in en sån mikro scanning över hela kroppen, han bad även mig föra det vidare till alla mina vänner. det är så många unga människor som drabbas av hudcancer och kan vi minska det genom att undersöka oss själva i tid så är det värt mer än allt annat vi gör varje dag. det går så fort! så nu bestämmer vi att alla som läser det här bokar sin tid idag, visst?

nu ska jag fortsätta jobba lite här! ikväll kommer det tre kusiner hit, de ska plåtas för att ge bilder i present till deras farmor. det är fint tycker jag!

sköt om er så länge!

kram